Gazeta Panorama Rritja E Pensioneve

Gazeta Panorama Rritja E Pensioneve

Find, Read, And Discover Gazeta Panorama Rritja E Pensioneve, Such Us:

 • 01082008 Panorama Pdf Gazeta Panorama Rritja E Pensioneve,
 • Gazeta Panorama Online Braises Dynamiques D Un Grand Pays Emergent Le Bresil Gazeta Panorama Rritja E Pensioneve,
 • Shtypi I Dites Si I Kane Komentuar Gazetat Shqiptare Ngjarjet E Djeshme Tirana Today Gazeta Panorama Rritja E Pensioneve,
 • Vendimi Rritja E Pagave Para Vitit 1994 Si Perfitohet Shtesa E Pensionit Gazeta Bulevard Gazeta Panorama Rritja E Pensioneve,
 • Viti Elektoral Qeveria Nis Rritjen Pensioneve Dhe Pagave Te Administrates Gazeta Mapo Gazeta Panorama Rritja E Pensioneve,

Gazeta Panorama Rritja E Pensioneve, Indeed recently has been hunted by consumers around us, perhaps one of you personally. People now are accustomed to using the internet in gadgets to view video and image information for inspiration, and according to the name of this article I will discuss about

If the posting of this site is beneficial to our suport by spreading article posts of this site to social media marketing accounts which you have such as for example Facebook, Instagram and others or can also bookmark this blog page.

Lexoni Faqen E Pare Te Gazetes Panorama Dhe Panorama Sport Panorama Windows

Panorama Wikiwand Panorama Windows

Titujt Kryesore Te Gazetave 25 Maji 2010 Content Shtypi I Dites Ikub Al Panorama Windows

Rilindasi Panorama Windows

Gazeta Panorama Online Braises Dynamiques D Un Grand Pays Emergent Le Bresil Panorama Windows

Lexoni Faqen E Pare Te Gazetes Panorama Dhe Panorama Sport Panorama Windows

Gazeta panorama online botim i panorama group gazeta me e madhe ne shqiperi lajmet e fundit lajm i fundit lajme ne cdo kohe e perditshme e pavarur gazeta panorama eshte gazete e perditshme ne gjuhen shqipe botohet ne tirane shqiperi.

Panorama windows. Buxheti parashikon qe per rritjen e pensioneve fondi te jete ne rreth 25 miliarde leke. Kjo pas miratimit te vendimit te qeverise se kosoves per rritjen e tyre prej 15 deri ne 20. Niveli i shpenzimeve per skemen e sigurimeve shoqerore per vitin 2019 parashikohet te jete 13063 miliarde leke ose 75 per qind e pbb.

Per vitet e punes pas 1994 s ka serish indeksim qe nis me koeficientin 859 dhe mbaron me koeficientin 1 ne vitin 2014. 180 u vendos rritja e koeficienteve per vitin 2017 dhe per rrjedhoje edhe per gjithe vitet paraardhese duke filluar nga viti 1994 si edhe per pagat referuese qe sherbejne per llogaritjen e pensioneve pas vitit 1984. Kjo eshte paga e tij per vitet e punes para 1994 s.

Kaq do te jete rritja e pensioneve. Per kete vit per kategorine e pensionisteve sipas reformes se pensioneve qeveria ka parashikuar indeksim me shume se norma e inflacionit qe eshte 12. Te gjithe pensionistet ne kosove nga sot kane marre pensionet me rritje.

Per dy vitet e fundit perkatesisht vitin 2018 dhe 2019 mbetet koeficienti 1. Per pensionet politika te reja rritjesh jane programuar ne vitin 2019. Aktualisht ajo eshte gazeta me e madhe dhe si rrjedhoje me e shitura ne vend gjithashtu portali i saj online eshte portali.

Pressreader Panorama Albania 2019 12 10 Listat E Issh Panorama Windows

Pensionet Para 96 Shtese Vetem Per 19 655 Pensioniste Panorama Windows

This Site Uses Cookies To Provide You With The Best Browsing Experience By Continuing You Agree To The Use Of Cookies More Close Log Panorama Windows

Gazeta Panorama Online Braises Dynamiques D Un Grand Pays Emergent Le Bresil Panorama Windows

More From Panorama Windows


Incoming Search Terms:

 • Gazeta Panorama Sot Per Pensionet Shtypi I Dites 12 Prill 2019 Gazeta Shqiptare Online Panorama City Weather Hourly,
 • Gazeta Impakt Nr 1 Panorama City Weather Hourly,
 • Zbardhet Tabela Pensionet Rritja E Re Sipas Kategorive Panorama City Weather Hourly,
 • Lexoni Faqen E Pare Te Gazetes Panorama Dhe Panorama Sport Panorama City Weather Hourly,
 • Https Www Issh Gov Al Author 3 Panorama City Weather Hourly,
 • Gazeta Panorama Online Braises Dynamiques D Un Grand Pays Emergent Le Bresil Panorama City Weather Hourly,